BeweegVrij.

pedagogische begeleiding op maat.

'Samen kom je verder'  
 Ik ben Pauline Korevaar, geboren in 1961, te Sliedrecht. Sinds 16 jaar woon ik in Hierden, gemeente Harderwijk.
In een prachtige, rustige omgeving. Waar ik naast mijn werk ontspanning vind in de dingen die ik graag doe: koken, studeren, lezen en wandelen met mijn hond. 

Opleidingen
Na mijn middelbare school heb ik de opleiding hbo Fysiotherapie in Rotterdam gedaan. Tijdens deze studie wist ik het al zeker: ik ga mij specialiseren in kinderfysiotherapie. Dit heb ik gedaan door middel van diverse opleidingen 
als w.o. 
Sensorische Integratie, NDT (Bobath)Vojta, Senso-motoriek, MBD en theoretische scholing. 
Registratie kinderfysiotherapie heb ik behaald in 1997. Daarna volgde in 2002 de opleiding hbo Pedagogiek. Studeren is voor mij geen moeten maar brengt me juist steeds weer inspiratie en enthousiasme. Dit is dan ook een van de 
redenen waarom ik begin 2012 ben gestart met de opleiding tot Kindertekentherapeut. Diploma decemeber 2014.

Werkervaring
Na mijn studie Fysiotherapie ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut in de eerste lijn en op een school voor langdurig zieke kinderen. Omdat ik het fysiek wat rustiger aan moest doen ben ik nu 
leraarondersteuner in het speciaal onderwijs (cluster 4). Op deze school is er vooral sprake van psychiatrische problematiek bij de kinderen.

Per 1-9-2014 ben ik gedetacheerd op het VMBOHarderwijk, locatie Spectrum en Focus. Mijn functie is RT ondersteuning, een geweldige uitdaging om te doen.

Ook ben ik docent voor SONedutraining en Ortyz. Daarnaast verzorg ik studiedagen Motoriek en schrijven, Trajecten schrijfonderwijs op maat en Motorische ontwikkeling bij peuters en kleuters. 
Ik heb me verdiept in alle schrijfmethodes die er voor het basisonderwijs beschikbaar zijn.
Tevens werk ik samen met Therapeutisch Centrum De Berekuyl om ouders en kind adviezen te geven op motorisch en/of opvoedkundig gebied.

Samen kom je verder
Deze samenwerking heeft het vuurtje weer aangewakkerd om individueel met kind en ouders aan de slag te gaan: mijn uitgebreide kennis van motoriek, ontwikkeling en opvoeding toe te passen in de begeleiding van het kind zodat ik de belemmeringen in hun ontwikkeling weg kan nemen.

"Er is niets mooiers dan een kind te zien stralen als ze succeservaringen opdoen"


 
Opleiding genezend tekenen